Konfirmander

Man går til konfirmationsforberedelse i det sogn, hvor man. Der er konfirmationsforberedelse i Skamstrup Præstegård tirsdage kl. 13.30-15.00 og i Stigs Bjergby Præstegård tirsdage 13.30-15.00 eller 15.15-16.45. Man behøver ikke at være sikker på, om man vil konfirmeres, inden man begynder at gå til præst. 

Vi mødes en gang om ugen og hører om Gud og Jesus, men taler også om livets store spørgsmål, og alt det der virkelig betyder noget. Om kærlighed. Om venner. Men også om hvad der sker, når man dør. Og om at være ked af det.

Undervisningen er kun en del af det fællesskab vi gerne vil have dig med i. Vi laver konfirmandlejr med overnatning i kirken, deltager i det årlige konfirmandtræf i Roskilde Domkirke, og du kan prøve at være med til at forberede og afholde en gudstjeneste. Onsdagen før påske afholder vi Påskelegedage, hvor I konfirmander også er en vigtig del, da I skal være gruppeansvarlige og dermed have ansvar for de mindre børn der kommer.

Ud over konfirmationsforberedelsen skal du deltage i mindst 10 gudstjenester op til din konfirmation.

Kommende datoer

Konfirmationsdatoer for 2020 er 19. april i Mørkøv Kirke, den 26. april i Stigs Bjergby Kirke, den 8. maj i Skamstrup Kirke og den 10. maj i Frydendal Kirke. 

Konfirmationsforberedelsen begynder med en orienteringsaften for konfirmander og forældre i Mørkøv kirke d. 28. august kl. 19.30.

Konfirmationsdatoer for 2021 er 11. april i Stigs Bjergby Kirke, den 18. april i Mørkøv Kirke, den 30. april i Skamstrup Kirke og den 2. maj i Frydendal Kirke.

Datoer for 2022 og frem kan vi ikke offentliggøre endnu, da vi overvejer at ændre på de datoer, vi indtil nu har brugt. Det er vi i gang med en drøftelse om – også med vores kolleger i området. Vi forventer først at kunne komme med en udmelding efter sommerferien. 

 

Tilmelding til det kommende år sker her.