Konfirmander

Man går til konfirmationsforberedelse i det sogn, hvor man. Der er konfirmationsforberedelse i Skamstrup Præstegård tirsdage kl. 13.30-15.00 og i Stigs Bjergby Præstegård tirsdage 13.30-15.00 eller 15.15-16.45. Man behøver ikke at være sikker på, om man vil konfirmeres, inden man begynder at gå til præst. 

Vi mødes en gang om ugen og hører om Gud og Jesus, men taler også om livets store spørgsmål, og alt det der virkelig betyder noget. Om kærlighed. Om venner. Men også om hvad der sker, når man dør. Og om at være ked af det.

Undervisningen er kun en del af det fællesskab vi gerne vil have dig med i. Vi laver konfirmandlejr med overnatning i kirken, deltager i det årlige konfirmandtræf i Roskilde Domkirke, og du kan prøve at være med til at forberede og afholde en gudstjeneste. Onsdagen før påske afholder vi Påskelegedage, hvor I konfirmander også er en vigtig del, da I skal være gruppeansvarlige og dermed have ansvar for de mindre børn der kommer.

Ud over konfirmationsforberedelsen skal du deltage i mindst 10 gudstjenester op til din konfirmation.

Kommende datoer

Konfirmationsdatoer for 2018 er 8. april i Mørkøv Kirke, den 15. april i Stigs Bjergby Kirke, den 27. april i Skamstrup Kirke og den 29. april i Frydendal Kirke.

Konfirmationsdatoer for 2019 er 28. april i Stigs Bjergby Kirke, den 5. maj i Mørkøv Kirke, den 17. maj i Skamstrup Kirke og den 19. maj i Frydendal Kirke.